ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

25.02.2021 11:41 eklendi

Anamur İlçe Seçim Kurulu Başkanlığımızca Odamıza Gönderilen ve Basın İlan Kurumu vasıtasıyla ilan ettirilmiş ve Odamız ilan Panosuna asılmış olan,

İlan Duyuru Metni ile Organ Seçim Takviminde görüldüğü üzere;

Anamur Ticaret ve Sanayi Odamız 7 inci Meslek komitesinde Boşalan  1 adet Meclis asil üyeliği ve 2 adet Meclis Yedek Üyeliği için 7 inci Meslek komitesi asil üyeleri arasından yapılacak olan seçimin 03 Mart 2021 Çarşamba günü Odamız Hizmet Binasında yapılacağı bildirilmiştir.

Oy verme işlemi 03 Mart 2021 Çarşamba günü Saat : 11.00’de başlayıp , saat 17.00’de sona erecektir. Odamız 7 inci Meslek Grubunda kayıtlı bulunan Üyelerimize ilanen duyurulur.