ANAMUR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN DUYURULUR

30.06.2021 16:15 eklendi

Koronavirüs (Covid-19) salgını Kamu Çalışanlarına Yönelik kademeli Normalleşme tedbirlerine ilişkin olarak Odamızın Yeni Çalışma Saatleri

Anamur Ticaret ve Sanayi Odamızın Günlük Çalışma Saatleri , Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılım hızının kontrol altında tutulması tedbirleri kapsamında Odamız Personelinin ve dolayısıyla üyelerimizin korunması maksadıyla Odamız Çalışma saatlerinde düzenleme yapılmış olmakla beraber;

Cumhurbaşkanımız Sn, Recep Tayyip Erdoğan’ın Koronavirüsle mücadele kapsamında 1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılacağı ve Kamuda normal mesaiye geçileceğine ilişkin açıklamalarına istinaden Üyelerimizin işlerinin aksamamasınıda temin etmek maksadıyla Anamur Ticaret ve Sanayi Odamızın çalışma saatleri 01 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren Sabah : 08,00 – 12,00 ve Öğlen : 13,00 – 17,00 saatleri arasında uygulanacaktır.

Önemle Bilgilerinize Duyurulur.